Nurcan Değirmencioğlu profil resmi
Nurcan Değirmencioğlu Prof. Dr. BANDIRMA ONYEDİ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ, BANDIRMA MESLEK YÜKSEKOKULU, GIDA İŞLEME BÖLÜMÜ
Yayın 3 Hakemlik 5 CrossRef Atıf 4
3 Yayın
5 Hakemlik
4 CrossRef Atıf

Uzmanlık Alanları

Fermantasyon Teknolojisi Gıda Biyoteknolojisi Gıda Kimyası ve Gıda Sensör Bilimi Gıda Mikrobiyolojisi

Kurum

BANDIRMA ONYEDİ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ, BANDIRMA MESLEK YÜKSEKOKULU, GIDA İŞLEME BÖLÜMÜ

Yayınlar

0

1960

Taze ve Kurutulmuş Yaban Mersini (Vaccinium myrtillus) Meyve ve Yaprak Ekstraktlarının Probiyotik ve Patojen Bakteriler Üzerine Etkileri
Yazarlar: Ali Değirmencioğlu, Nurcan Değirmencioğlu
Yayın Bilgisi: 2019 , Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.647716
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2226

0

2226

0

5713

Yayınlar

Taze ve Kurutulmuş Yaban Mersini (Vaccinium myrtillus) Meyve ve Yaprak Ekstraktlarının Probiyotik ve Patojen Bakteriler Üzerine Etkileri
Yazarlar: Ali Değirmencioğlu, Nurcan Değirmencioğlu
Yayın Bilgisi: 2019 , Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.647716
ATIF 1 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2226

1

0

2226

3

0

5713

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.