avatar
Aytunga Bağdatlı Dr. Öğr. Üyesi MANİSA CELÂL BAYAR ÜNİVERSİTESİ
Yayın 8 Hakemlik 1 CrossRef Atıf 5 TR Dizin Atıf 1
8 Yayın
1 Hakemlik
5 CrossRef Atıf
1 TR Dizin Atıf

Uzmanlık Alanları

Et Teknolojisi

Kurum

MANİSA CELÂL BAYAR ÜNİVERSİTESİ

Yayınlar

THE APPLICATION OF HIGH HYDROSTATIC PRESSURE IN MEAT AND MEAT PRODUCTS: A REVIEW
Yayın Bilgisi: 2023 , Journal of Scientific Reports-A
DOI: 10.59313/jsr-a.1165210
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 298

0

298

Investigation of Organic Chicken Breeding and Meat Quality
Yayın Bilgisi: 2023 , Animal Health Production and Hygiene
DOI: 10.53913/aduveterinary.1263469
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 257

0

257

ET VE ET ÜRÜNLERİNDE TERMAL OLMAYAN TEKNİKLER
DOI: 10.47118/somatbd.1148105
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 457

0

457

0

2547

Gıda Ürünlerinde Yenilebilir Film ve Kaplama Uygulamaları
Yayın Bilgisi: 2018 , El-Cezeri
DOI: 10.31202/ecjse.403811
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 3527

0

3527

Et Teknolojisinde Alternatif Isıtma Yöntemleri
Yayın Bilgisi: 2018 , El-Cezeri
DOI: 10.31202/ecjse.403806
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2667

0

2667

Use of Natural Antioxidants in Poultry Meat
Yazarlar: Tuba Candan, Aytunga Bağdatlı
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 5088

0

5088

0

6416

Yayınlar

Gıda Ürünlerinde Yenilebilir Film ve Kaplama Uygulamaları
Yayın Bilgisi: 2018 , El-Cezeri
DOI: 10.31202/ecjse.403811
ATIF 3 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 3527

3

0

3527

Et Teknolojisinde Alternatif Isıtma Yöntemleri
Yayın Bilgisi: 2018 , El-Cezeri
DOI: 10.31202/ecjse.403806
ATIF 2 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2667

2

0

2667

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.