avatar
Murat Doğdubay Prof. Dr. Balıkesir Üniversitesi
Yayın 7 Hakemlik 29 CrossRef Atıf 3
7 Yayın
29 Hakemlik
3 CrossRef Atıf

Uzmanlık Alanları

Turizm

Kurum

Balıkesir Üniversitesi

Popüler Yayınları

Tüketicilerin Yiyecekte Yenilik Korkusu Düzeyleri Üzerine Bir Araştırma
DOI: 10.32958/gastoria.604386
ATIF 3 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1772

3

1

1772

0

1

981

Türkiye’de Gastronomi Eğitiminin Tarihi ve Gelişimi
DOI: 10.17123/atad.1316644
ATIF 0 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 996

0

1

996

0

1

415

Yayınlar

Türkiye’de Gastronomi Eğitiminin Tarihi ve Gelişimi
DOI: 10.17123/atad.1316644
FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 996

1

996

1

1772

1

981

Yayınlar

Tüketicilerin Yiyecekte Yenilik Korkusu Düzeyleri Üzerine Bir Araştırma
DOI: 10.32958/gastoria.604386
ATIF 3 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1772

3

1

1772

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.