avatar
İlkay Gök Dr. Öğr. Üyesi İSTANBUL OKAN ÜNİVERSİTESİ
Yayın 9 Hakemlik 1 CrossRef Atıf 4 TR Dizin Atıf 5
9 Yayın
1 Hakemlik
4 CrossRef Atıf
5 TR Dizin Atıf

Uzmanlık Alanları

Gıda Bilimleri Fonksiyonel Gıdalar Gastronomi Yöresel Ürünler Kahve Tahıl Teknolojisi Hububat Sağlıklı Beslenme

Kurum

İSTANBUL OKAN ÜNİVERSİTESİ

Popüler Yayınları

Osmanlı Mutfağında Yumurta ve Yumurtalı Yemekler
DOI: 10.37847/tdtad.881212
ATIF 0 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 3351

0

1

3351

Yayınlar

Balkan Göçmenlerinin Sofra Kültürü: Tekirdağ Malkara Örneği
DOI: 10.32709/akusosbil.972821
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2953

0

2953

0

464

0

3712

0

458

Osmanlı Mutfağında Yumurta ve Yumurtalı Yemekler
DOI: 10.37847/tdtad.881212
FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 3351

1

3351

0

802

Hakemlik

Yayınlar

Türk ve Filtre Kahve Örneklerindeki Toplam Antioksidan Kapasitelerin Elektrokimyasal Yöntemlerle Belirlenmesi
Yazarlar: Sevinç Yıldırım, Ersin Demir , İlkay Gök
DOI: 10.35193/bseufbd.736123
ATIF 4 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 802

4

0

802

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.