avatar
İlkin Yücel Şengün Prof. Dr. Ege Üniversitesi
Yayın 12 Hakemlik 4 CrossRef Atıf 42 TR Dizin Atıf 4
12 Yayın
4 Hakemlik
42 CrossRef Atıf
4 TR Dizin Atıf

Uzmanlık Alanları

Gıda Mühendisliği Gıda Bilimleri Gıda Mikrobiyolojisi Gıda Sürdürülebilirliği Gıda Bilimleri (Diğer)

Kurum

Ege Üniversitesi

Popüler Yayınları

Dut Sirkesinin Mikrobiyolojik, Fiziksel, Kimyasal, Antiradikal ve Antimikrobiyal Özellikleri
Yazarlar: İlkin Yücel Şengün , Gülden Kılıç
Yayın Bilgisi: 2018 , Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.449860
ATIF 4 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 6517

4

1

6517

Farklı Sirke Çeşitlerinin Mikroflorası, Biyoaktif Bileşenleri ve Sağlık Üzerine Etkileri
Yazarlar: İlkin Yücel Şengün , Gülden Kılıç
Yayın Bilgisi: 2019 , Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.544831
ATIF 9 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 39156

9

1

39156

GIDA İŞLETMELERİNDE COVID-19 SALGININA YÖNELİK ALINMASI GEREKEN ÖNLEMLER VE ETKİN DEZENFEKSİYON UYGULAMALARI
Yayın Bilgisi: 2020 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD20075
ATIF 4 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2586

4

1

2586

Yayınlar

0

919

0

538

GIDA İŞLETMELERİNDE COVID-19 SALGININA YÖNELİK ALINMASI GEREKEN ÖNLEMLER VE ETKİN DEZENFEKSİYON UYGULAMALARI
Yayın Bilgisi: 2020 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD20075
FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2586

1

2586

TÜKETİCİLERİN PROBİYOTİK VE PREBİYOTİK GIDALARA YÖNELİK BİLGİ DÜZEYLERİ VE TÜKETİM DURUMLARININ BELİRLENMESİ: İZMİR/BORNOVA ÖRNEĞİ
Yazarlar: İlkin Yücelşengün , Ayşegül Kırmızıgül, İbrahim Özaydın, Hasan Yarım
Yayın Bilgisi: 2019 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD19123
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2295

0

2295

Pastacılık Ürünlerinde Probiyotiklerin Kullanım Potansiyeli
Yazarlar: İlkin Yücel Şengün , Ceren Kutlu
Yayın Bilgisi: 2019 , Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.613644
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2368

0

2368

Farklı Sirke Çeşitlerinin Mikroflorası, Biyoaktif Bileşenleri ve Sağlık Üzerine Etkileri
Yazarlar: İlkin Yücel Şengün , Gülden Kılıç
Yayın Bilgisi: 2019 , Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.544831
FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 39156

1

39156

BİTKİSEL KAYNAKLI BAZI DOĞAL ANTİMİKROBİYALLER
Yazarlar: İlkin Yücel Şengün , Berna Öztürk
DOI: 10.18036/aubtdc.407806
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 6980

0

6980

Dut Sirkesinin Mikrobiyolojik, Fiziksel, Kimyasal, Antiradikal ve Antimikrobiyal Özellikleri
Yazarlar: İlkin Yücel Şengün , Gülden Kılıç
Yayın Bilgisi: 2018 , Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.449860
FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 6517

1

6517

Yayınlar

4

0

919

2

0

538

GIDA İŞLETMELERİNDE COVID-19 SALGININA YÖNELİK ALINMASI GEREKEN ÖNLEMLER VE ETKİN DEZENFEKSİYON UYGULAMALARI
Yayın Bilgisi: 2020 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD20075
ATIF 4 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2586

4

1

2586

TÜKETİCİLERİN PROBİYOTİK VE PREBİYOTİK GIDALARA YÖNELİK BİLGİ DÜZEYLERİ VE TÜKETİM DURUMLARININ BELİRLENMESİ: İZMİR/BORNOVA ÖRNEĞİ
Yazarlar: İlkin Yücelşengün , Ayşegül Kırmızıgül, İbrahim Özaydın, Hasan Yarım
Yayın Bilgisi: 2019 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD19123
ATIF 7 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2295

7

0

2295

Pastacılık Ürünlerinde Probiyotiklerin Kullanım Potansiyeli
Yazarlar: İlkin Yücel Şengün , Ceren Kutlu
Yayın Bilgisi: 2019 , Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.613644
ATIF 2 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2368

2

0

2368

Farklı Sirke Çeşitlerinin Mikroflorası, Biyoaktif Bileşenleri ve Sağlık Üzerine Etkileri
Yazarlar: İlkin Yücel Şengün , Gülden Kılıç
Yayın Bilgisi: 2019 , Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.544831
ATIF 9 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 39156

9

1

39156

BİTKİSEL KAYNAKLI BAZI DOĞAL ANTİMİKROBİYALLER
Yazarlar: İlkin Yücel Şengün , Berna Öztürk
DOI: 10.18036/aubtdc.407806
ATIF 2 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 6980

2

0

6980

Dut Sirkesinin Mikrobiyolojik, Fiziksel, Kimyasal, Antiradikal ve Antimikrobiyal Özellikleri
Yazarlar: İlkin Yücel Şengün , Gülden Kılıç
Yayın Bilgisi: 2018 , Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.449860
ATIF 4 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 6517

4

1

6517

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.