Nevin Demirbaş profil resmi
Nevin Demirbaş Prof. Dr. EGE ÜNİVERSİTESİ, ZİRAAT FAKÜLTESİ
Yayın 21 Hakemlik 2 CrossRef Atıf 53
21 Yayın
2 Hakemlik
53 CrossRef Atıf

Uzmanlık Alanları

Tarım Ekonomisi

Kurum

EGE ÜNİVERSİTESİ, ZİRAAT FAKÜLTESİ

Popüler Yayınları

Türkiye’de Kırmızı Et Sektörünün Mevcut Durumu ve Çözüm Önerileri
Yayın Bilgisi: 2017 , Hayvansal Üretim
DOI: 10.29185/hayuretim.335515
ATIF 11 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 14019

11

1

14019

Yayınlar

0

387

0

263

Üreticilerin Dip Zeytin Hasat Kararı Üzerinde Etkili Olan Faktörlerin Belirlenmesi: İzmir İli Örneği
Yazarlar: Hatip Altekin, Nevin Demirbaş
Yayın Bilgisi: 2021 , ÇOMÜ Ziraat Fakültesi Dergisi
DOI: 10.33202/comuagri.891903
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 653

0

653

0

2886

0

666

0

1393

0

1272

Sağlık Meslek Mensuplarının Kırmızı Et ve İşlenmiş Kırmızı Et Tüketim Tercihleri
Yayın Bilgisi: 2019 , Hayvansal Üretim
DOI: 10.29185/hayuretim.558245
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 719

0

719

0

590

Türkiye’de Coğrafi İşaretli Gıda Ürünlerinin Gurme Turizmi Açısından Önemi
Yayın Bilgisi: 2019 , Tarım Ekonomisi Dergisi
DOI: 10.24181/tarekoder.529715
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1778

0

1778

0

1981

0

1767

Arı Ürünleri Tüketicilerinin Genel Özellikleri ve Tüketim Tercihleri: Çanakkale İli Örneği
Yayın Bilgisi: 2017 , Tarım Ekonomisi Dergisi
DOI: 10.24181/tarekoder.369470
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1259

0

1259

Türkiye’de Kırmızı Et Sektörünün Mevcut Durumu ve Çözüm Önerileri
Yayın Bilgisi: 2017 , Hayvansal Üretim
DOI: 10.29185/hayuretim.335515
FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 14019

1

14019

0

1443

0

2054

0

1923

0

2324

Yayınlar

1

0

1447

1

0

2886

1

0

1393

Meyve ve sebze üretiminde ortaya çıkan kayıplar üzerinde etkili olan faktörler: İzmir ili örneği
Yayın Bilgisi: 2020 , Mediterranean Agricultural Sciences
DOI: 10.29136/mediterranean.659011
ATIF 3 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1272

3

0

1272

Sağlık Meslek Mensuplarının Kırmızı Et ve İşlenmiş Kırmızı Et Tüketim Tercihleri
Yayın Bilgisi: 2019 , Hayvansal Üretim
DOI: 10.29185/hayuretim.558245
ATIF 3 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 719

3

0

719

2

0

590

3

0

5213

Türkiye’de Coğrafi İşaretli Gıda Ürünlerinin Gurme Turizmi Açısından Önemi
Yayın Bilgisi: 2019 , Tarım Ekonomisi Dergisi
DOI: 10.24181/tarekoder.529715
ATIF 3 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1778

3

0

1778

2

0

1767

Arı Ürünleri Tüketicilerinin Genel Özellikleri ve Tüketim Tercihleri: Çanakkale İli Örneği
Yayın Bilgisi: 2017 , Tarım Ekonomisi Dergisi
DOI: 10.24181/tarekoder.369470
ATIF 15 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1259

15

0

1259

Türkiye’de Kırmızı Et Sektörünün Mevcut Durumu ve Çözüm Önerileri
Yayın Bilgisi: 2017 , Hayvansal Üretim
DOI: 10.29185/hayuretim.335515
ATIF 11 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 14019

11

1

14019

2

0

1443

TÜRKİYE’DE TARIM VE GIDA ÜRÜNLERİ İÇİN LİSANSLI DEPOCULUK SİSTEMİNİN DEĞERLENDİRİLMESİ
Yayın Bilgisi: 2014 , Anadolu Tarım Bilimleri Dergisi
DOI: 10.7161/anajas.2014.29.3.240-247
ATIF 6 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1923

6

0

1923

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.